top of page
Пошук
  • Фото автораРуслан Бельтюков

Мислення власника бізнесу в 21 столітті: тези та лайфхаки


У наш швидкорозвиваючийся час керівник бізнесу повинен бути стійким до мінливих жорстких умов, швидко приймати рішення та мати гнучке мислення. І вчитись, вчитись, вчитись. Яким має бути керівник бізнесу 21 століття?


Використовувати свої здібності на 100%


Незалежно від того, яким талантом ви наділені, навчіться «витискати» з нього по максимуму. Заробляйте на своєму таланті. Поглиблюйте навички, знання та вміння. Ніколи не зупиняйтесь на досягнутому


Бути попереду всіх


Постійний розвиток – ваша головна мета. Він дозволить досягти небачених висот, а разом із цим – матеріального достатку, визнання та відчуття самореалізованості.


Мистецтво спілкування відкриває шлях до керівних посад


Лише той, хто вміє знаходити спільну мову з людьми, досягне успіху. Відточуйте майстерність спілкування, навчіться говорити однією мовою і з міністром, і з двірником. Для підвищення рівня умінь не зайвою річчю буде закінчення курсів з ораторської майстерності та театральної студії.


Перешкоди – лише у нашій голові


Вдача любить сміливих, а якщо ви керівник бізнесу із цією примхливою пані варто потоваришувати. Ризикуйте, йдіть напролом, переконуйте, шукайте вхід там, де його не видно. Будьте впертим і наполегливим. Мисліть під інакшим кутом і, навіть якщо усі вас переконують, що не вийде ,вірте в себе.


Не розслаблятись!


Успіх не затримається у руках того, хто вирішить відпочити і збавити темп. Побіжиш трохи повільніше – і тебе розчавлять конкуренти. Бізнес – штука жорстока. Доведеться багато працювати ,якщо є бажання вийти в топ, а не бути на місцях аутсайдерів. Лише праця на межі можливості дозволить перемогти. Для вас зайвий час, пусті балачки та відволікання під час роботи- це недозволена розкіш. Якщо раптом з‘являється можливість під час робочого дня поговорити з другом про похід у гори – у вас проблеми.


Жорсткі умови загартовують


Якщо ви щодня йдете на роботу з усвідомленням того, що начальник у вас – дракон і в туалет часу сходити не буде – вважайте вам пощастило. Бо рік роботи в компанії з «драконівськими» правилами зроблять із професіонала – суперпрофесіонала. Ви загартуєтесь у тяжких умовах і в майбутньому там, де слабші програють, ви переможете . Такий жорсткий досвід-безцінний .


Страх – ваш ворог


Якщо вам пропонують високу посаду, але ви невпевнені, що потягнете, лякаєтесь, пам‘ятайте : «Головне вплутатися у бійку, а там подивимось». Адже, можливо, цей шанс випав вам єдиний раз у житті і злякавшись, ви не досягнете того, про що мрієте.


Виходить на міжнародний рівень


Сидіти у мушлі не потрібно. Якщо ви хочете розвиватись по максимуму – виходьте на міжнародний ринок. Вчіться ,спілкуйтесь з іноземними колегами, діліться та набувайте нового досвіду. І, можливо ,ви почнете дивитись на розвиток свого бізнесу через призму іноземного досвіду.


Ці невеличкі лайфхаки, можливо, дозволять вам досягти тої висоти, до якої ви прагнете .Пам‘ятайте: треба дуже швидко бігти, щоби тільки просто залишатися на місці. Коли хочеш потрапити кудись — біжи, як мінімум, удвічі швидше.


Автор: Марія Ціхоцька


67 переглядів0 коментарів
bottom of page