top of page
Пошук
  • Фото автораРуслан Бельтюков

РЕКОМЕНДУЄМО ЕКСПЕРТА - Руслан Старинець

Оновлено: 10 лют. 2021 р.


Руслан Старинець є керівником державного підприємства “Український науково-дослідний і проєктний інститут цивільного будівництва” (“УКРНДПІЦИВІЛЬБУД”) у штаті якого більше 100 людей. Підприємство займається розробкою проєктів населених пунктів, шкіл, садочків, та усім що пов’язане з будівництвом та архітектурою. Нещодавно Руслан пройшов міжнародну сертифікація ISO “Управління бізнес-проєктами” в Українській школі бізнесу та ділиться своїми враження від навчання та ситуацією, що зараз складається на ринку.


Як карантин вплинув на вашу сферу діяльності?


Як і на більшість сфер, звісно що, негативно, однак є галузі, які постраждали ще більше. Через карантин майже усі відділи працюють дистанційно, але частину роботи, зокрема, друк продукції мусимо виконувати на місці. У нас відбулося суттєве скорочення замовлень, особливо навесні та влітку, лише перед виборами замовлень стало більше. Зараз ситуація стабільна, однак прогнозую, що наступні півроку будуть складними.


Які рішення вам вдається найкраще приймати, в чому ви є фахівцем?


Головним моїм напрямком є містобудування. Маю сертифікат експерта з містобудування, що юридично видається через міністерство, маю право проводити державну експертизу на містобудівну документацію.


Які проєкти плануєте далі впроваджувати та розвивати?


Якщо в професійні сфері, то це чергові проєкти в сфері будівництва та архітектури. Зараз у нас йде реорганізація та оптимізація персоналу. Стратегія, яку я затвердив ще в 2018 році в міністерстві досі діє та працює.


Як вплинуло на вас навчання з управління бізнес-проєктами?


Міжнародна сертифікація ISO “Управління бізнес-проєктами” дає суттєві переваги на ринку. Дізнався багато корисної інформації, крім того постійне навчання входить у плани мого особистого та професійного розвитку. Не зважаючи на карантин на завершення хочу сказати: “Ніколи не зупиняйтеся і не опускайте рук”.


Дізнатися більше: https://uabl.org/ruslan_starynets/


54 перегляди0 коментарів
bottom of page