top of page
Пошук
  • Фото автораРуслан Бельтюков

Цінність уваги до клієнта


Часто у швидкості розвитку та захопленні території на ринку ми забуваємо про необхідний атрибут утримання клієнтів – цінність уваги до клієнта. Ми намагаємось продавати свої товари чи послуги, але продавши, ми не згадуємо про клієнтів аж доки нам не буде потрібно їм знову щось продати.


У чому ж виражається цінність уваги і чому цінність уваги важлива для успішної компанії?


Перш за все, цінність уваги полягає у неформальних контактах з клієнтами, наданні їм корисної інформації та корисних підказок. Користь вчасної інформації чи додаткових можливостей для клієнтів часто допомагає не втратити зв’язок і розвинути прихильність до Вашої компанії. Звісно, цей процес займає достатньо часу і бажано його автоматизувати.


Цінність уваги до клієнта часто буває персонально залежною від працівника. В такому випадку працівник, який звільняється, часто забирає клієнтів зі собою. Як позбутись такого ризику? – лише через цінність Вашого підприємства для клієнта. Не персони працівника, а цінність підприємства та його системи, яка не залежить від персони працівника.


Ми намагаємо знайти якісних працівників і збудувати систему на працівниках. При цьому часто компанії стають залежними від працівників.


0 переглядів0 коментарів
bottom of page