top of page
Пошук
Фото автораРуслан Бельтюков

Ольга Стахів: Project Manager ІТ відділу Володимир Волинської птахофабрики

Оновлено: 10 лют. 2021 р.

Project Manager ІТ відділу Володимир Волинської птахофабрики Ольга Стахів розповідає про навчання з управління бізнес-процесами.



Розкажіть про себе, чим займаєтесь та які рішення приймаєте


Я Project Manager в ІТ відділі Володимир Волинської птахофабрики, займаюсь аналізом та впровадженням нових і оптимізацією вже наявних IT систем в компанії.


Як вплинув карантин на вашу роботу та вашу успішність?


Ще до умов карантину, наша команда активно використовувала Bitrix24 для оперативної комунікації та ведення проектів, саме тому ми частково були готові до віддаленої роботи. Також у своїй роботі ми використовуємо Agile-методології SCRUM і Kanban. Особливу цінність має практика Daily Standup Meeting. Вона не тільки дозволила підтримати ефективність на рівні, а й була хорошою можливістю хоча б трохи зберегти атмосферу офісу.


Які рішення вам найкраще даються та в якій справі ви є експертом?


Специфіка роботи змушує майже щодня аналізувати безліч даних та знаходити рішення для потреб бізнесу. До прикладу, комплексне рішення збору, обробки та аналізу рекламацій. Нещодавно я підвищила свою компетенцію з процесного управління, що в майбутньому допоможе охопити значно більші об’єми інформації під час впровадження різного роду проектів.


Як вплинуло на ваше мислення навчання з управління проектами та бізнес процесами?


Управління проектами – невичерпна тема, вона має свою «еволюцію», яка не зупиняється. Дане навчання стало ще однією сходинкою на шляху та доповнило уже наявні знання. Навчання з управління бізнес процесами дозволило більш комплексно підійти до розуміння ефективності створення цінності та можливих варіантів розвитку нашої компанії.


Що з цього навчання ви вже впровадили у своїй роботі і що плануєте впровадити?


Найбільше враження на мене справила інформація по роботі з людьми, адже це чи не найважливіший момент в проектному менеджменті. Сучасні методології все більше заточені на збереження людського ресурсу та забезпечення сприятливих умов для роботи команди, а це є мотивом для поглиблення знань у прикладній психології та інших напрямках. Щодо hard-skills, то власне, моделювання бізнес процесів допомагає чіткіше розуміти та більш комплексно підходити до вирішення питань.


Які проекти тепер після того як ви стали сертифікованим фахівцем за міжнародним стандартом ISO вас цікавлять у якості розвитку кар’єри та розвитку вашого успіху?


Мене дуже драйвлять проекти, основою яких є оптимізація та діджиталізація процесів. Наразі дуже цікавими і багатообіцяючими є проекти по впровадженню процесного управління та використання технологій штучного інтелекту. Наша компанія дбає не тільки про розвиток виробництва, а й сприяє розвитку своїх працівників, що дає можливість реалізувати свій потенціал та постійно вивчати і використовувати на практиці нові знання та технології.


Дізнатися більше: https://uabl.org/business-process-management/

56 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page